Loop in de kijker met VIEWZ

Zijn de organisaties, verenigingen en mensen actief in de Vlaamse welzijns- en zorgsector belangrijke (potentiële) klanten? En bent u op zoek naar doelgerichte en doeltreffende kanalen om die te bereiken? Kijk dan niet verder, want VIEWZ is hét medium voor iedere onderneming die echt gezien wil worden.

Adverteer in het vaktijdschrift VIEWZ

Adverteer in het vaktijdschrift VIEWZ

 • VIEWZ is het driemaandelijkse tijdschrift door en voor welzijns- en zorgprofessionals. Het heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgsector te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de abonnementsprijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kunnen zo veel mogelijk lezers over een persoonlijk abonnement beschikken.
   
 • Een doordachte structuur en een boeiende inhoud maken van ieder VIEWZ-nummer onmisbaar én aangenaam leesvoer. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht naar de visies van de experten kan gaan. Een ervaren redactieteam garandeert een kwaliteitsvol en actueel tijdschrift.
   
 • VIEWZ combineert print en digitaal (4 gedrukte nummers per jaar, een online dynamisch tijdschriftarchief, een driemaandelijks e-zine en exclusieve digitale content).
   
 • Elk nummer van VIEWZ is gewijd aan één hoofdthema: ideaal voor een doelgerichte communicatie.
   
 • Dankzij een aanpak die alle aspecten van het welzijns- en zorgwerk belicht, is VIEWZ onmisbaar leesvoer voor iedereen die actief is in of interesse heeft voor de brede welzijns- en zorgsector.
   
 • VIEWZ wordt geadresseerd verstuurd naar meer dan 2000 abonnees.

Zin om in de kijker te lopen?

Laten we er samen voor zorgen dat u door de Vlaamse welzijns- en zorgsector gezien wordt.

Ook zij lopen in de kijker met VIEWZ