Samenwerken

Samen met al onze stakeholders creëren we innovatieve oplossingen die welzijns- en zorgprofessionals informeren en inspireren. Ook zin om – als expert, collegapartner of adverteerder – mee uw schouders onder onze initiatieven te zetten?

Onze experten

Om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan welzijns- en zorgprofessionals te kunnen bieden, rekenen we op de kennis van praktijkexperten.

Zo staan de ervaren redactieraad en het uitgebreide redactienetwerk van VIEWZ garant voor een kwaliteitsvol en actueel tijdschrift met een bijzondere kijk op welzijn en zorg. 

En ook onze opleidingen en onze uitgaven komen tot stand in nauwe samenwerking met specialisten, ervaringsdeskundigen en academici.  

Onze experten

Zin om met uw kennis het verschil te helpen maken?

Haal samen met ons het meeste uit uw kennis.

Onze collega's

Onze collega's

Onze producten en diensten voor welzijns- en zorgprofessionals komen tot stand op initiatief van een dynamisch redactieteam, dat bestaat uit verschillende profielen en rollen, maar dat vooral barst van talent, goesting en plezier. 

Samen met de andere teams en collega's van Vanden Broele werken ze in een groeiende onderneming aan een waaier van innovatieve kennisoplossingen die professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken.

Zin om ons team te versterken?

Werk mee aan innovatieve kennisoplossingen en zet uw talenten in om klantgerichtheid én impact te maximaliseren.

Onze adverteerders

Welzijns- en zorgprofessionals informeren en inspireren. Dat is o.a. één van de doelstellingen van VIEWZ, het driemaandelijkse tijdschrift met een brede en heldere kijk op welzijn en zorg.

We prijzen ons dan ook gelukkig dat we kunnen rekenen op de steun van onze adverteerders. Door ons te helpen de prijs van VIEWZ scherp te houden, zonder in te boeten aan de hoge inhoudelijke kwaliteit, kan iedere welzijns- en zorgprofessional over een persoonlijk abonnement beschikken.

Onze partners

Zin om in de kijker te lopen?

Laten we er samen voor zorgen dat u door de Vlaamse welzijns- en zorgsector gezien wordt.

Ook zij lopen in de kijker met VIEWZ

Onze adverteerders

Onze partners

Professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken. Dat is waar het bij ons dus om draait. Daarbij staat de kracht van verbinding, openheid en proactiviteit centraal.

Bijzonder fijn is dat we onze krachten kunnen en mogen bundelen met die van sterke partners. Zij helpen ons doel te bereiken: de hele Vlaamse welzijns- en zorgsector zo goed mogelijk te informeren en te inspireren.

Zin om de krachten te bundelen?

Laten we samen professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken.