Kortingsbon Fluvius voor aankoop energiezuinige toestellen

Energiezuinige toestellen

Wie recht heeft op het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas, kan kortingsbonnen van €250 aanvragen voor een energiezuinig huishoudtoestel. Vanaf 1 juli 2023 verkleint de doelgroep van rechthebbenden voor het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas. Personen met een verhoogde tegemoetkoming komen vanaf die datum niet langer in aanmerking voor de kortingsbonnen. Fluvius verzoekt intermediairs om deze boodschap verder te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen die momenteel recht hebben op het sociaal tarief de bonnen kunnen aanvragen en nog kunnen profiteren van de korting.

Het aanvragen van de kortingsbon kan zowel online als op papier via de website van Fluvius. Hier vind je ook meer informatie over de vereiste energielabels en de deelnemende winkels. De bon is na het aanvragen nog 2 jaar geldig. Rechthebbenden kunnen maximum 4 kortingsbonnen aanvragen (1 voor elk van de 4 verschillende huishoudtoestellen: wasmachine, droogkast, koelkast of diepvries).

Vanaf 1 juni 2023 bezorgen zij de vernieuwde brochure via post aan stakeholders. Niets ontvangen, maar wel nood aan de brochure? Contacteer Fluvius.

Meer informatie over de kortingsbon.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...