World Social Work Day: 19 maart 2024

Social work day

Nu de zomer bijna achter ons ligt, kijkt Sterk Sociaal Werk vooruit naar een dynamisch nieuw werkjaar. World Social Work Day 2024 lijkt nog ver, maar de voorbereidingen komen stilaan op gang. Staat 19 maart alvast in je agenda?

De regionale platformen Sterk Sociaal Werk zijn al druk plannen aan het maken voor 19 maart 2024, want ook dan willen ze zo veel mogelijk sociaal werkers samenbrengen op hun feestdag: World Social Work Day.

Gezocht: sterke sociaal werkers

Welke sociaal werker verdient volgens jou een spotlight? Ook in 2024 staan de verhalen van sociaal werkers centraal in een grote campagne voor World Social Work Day. Ben je een sterke sociaal werker met een mooi verhaal? Of moet een van jouw collega's schitteren?

Laat het weten via communicatie.zorg@vlaanderen.be.

 

 

 

Met hart en ziel, en veel nuchter verstand

Guido De Baere

Deze publicatie geeft een unieke kijk op de praktijk van het OCMW-maatschappelijk werk, heel open en helder in beeld gebracht door 31 maatschappelijk werkers. Maar ook enkele prangende thema's en uitdagingen voor de sector komen uitgebreid aan bod. Zo werd het boek naast een ode aan het OCMW-maatschappelijk werk ook een kritische reflectie op de eigen praktijk én een appel om in armoedebestrijding te blijven investeren. Een echte aanrader voor beleidsmensen, studenten en docenten sociaal werk, (OCMW-) maatschappelijk werkers, medewerkers van lokale besturen en welzijnsorganisaties ...

> Maak kennis met het boek

Met hart en ziel
Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...