Inspiratiedag 'Inclusief Digitaal Actief' - Over digitale inclusie voor mensen met een beperking en online activiteiten bij dagbesteding of vrije tijd

Digitale inclusie

Weet jij waar mensen met een beperking terecht kunnen als ze met een smartphone willen werken of als ze online willen daten? Waar kunnen mensen met een beperking eigenlijk terecht met hun digitale vragen?
Kunnen en mogen mensen met een beperking ten volle deelnemen aan de digitale wereld?
Weet je hoe mensen met een (verstandelijke) beperking die niet naar dagbesteding op locatie geraken, online zinvol actief kunnen zijn?
Wil je met je cliënten onderzoeken hoe je digitale activiteiten kan maken? Of samen pionieren met collega’s rond digitale dagbesteding?
Zie je kansen in digitale activiteiten met de mensen waarmee je werkt?

Op 22 februari 2024 organiseert Arteveldehogeschool Expertiselijn Mens, Samenleving en Digitalisering de inspiratiedag 'Inclusief Digitaal Actief' - Over digitale inclusie voor mensen met een beperking en online activiteiten bij dagbesteding of vrije tijd.

Wat kan je verwachten?
Praktijkverhalen, inspirerende voorbeelden, inzichten uit het praktijkgericht onderzoek Digi-Act, workshops en dialoog met werkveld en beleid

Voor wie?
Voorzieningen, beleidsmakers, digibanken, atelierbegeleiders, vrijetijdscoaches, onderwijsveld, mensen met een beperking en ... iedereen die vindt dat iedereen digitaal actief mag zijn.

Praktisch
22 februari 2024 | 9u30-16u
Arteveldehogeschool, Campus Sint-Annaplein

 

Meld je hier aan en ontvang een mail wanneer het programma en de inschrijvingen open staan.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...