Inspire health&care: de place to be voor elke zorgprofessional

H&C 2024

Nog even en dan is het zover! Op 19, 20 en 21 maart 2024 staat Flanders Expo Gent weer volledig in het teken van hét ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn. Van zorgmedewerker, leverancier, ondernemer tot directeur, iedereen is er van harte welkom om te connecteren, te inspireren en te ontdekken. Waarom jij inspire health&care niet mag missen? Dit is jouw afspraak met de toekomst van de zorg.

 

Zorg is voor en door mensen

Breng een bezoek aan onze 250 exposanten: zowel jonge start-ups als gevestigde waarden maken je vertrouwd met hun expertise. Toch is inspire health&care zo veel meer dan een vakbeurs. Je krijgt de kans om te connecteren, te inspireren en geïnspireerd te worden. Hier geven we richting aan onze toekomst. Moeten we ons anders durven organiseren, out of the box denken, meer open kansen benutten? Welke tools en diensten zetten we in voor een sterkere zorg? Door met elkaar in gesprek te gaan, vinden we de antwoorden. Want we willen samen vooruit.

 

Focus op actuele zorgthema's

Naast de 250 toeleveranciers uit de zorg bieden we ook meer dan 50 inspirerende sessies aan. Onze keynote speakers en contentsessies geven je nieuwe inzichten over:

  • Technologie en innovatie: we maken enorme sprongen vooruit op het vlak van technologie. Blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen is een must om zorgnoden steeds beter op te vangen. Hoe zetten we deze innovaties in voor een sterkere zorg?
  • Preventie en welzijn: voorkomen is beter dan genezen. Hoe maken we samen deze mindshift? Vroegtijdige screening is de sleutel om meer mensen uit de ziekenhuizen te houden. Ook gezondheidspromotie is een investering die loont, op korte maar vooral lange termijn. Een gezonde levensstijl en zelfzorg blijven aandachtspunten.
  • Leiderschap en samenwerking: we hebben veel expertise. Maar ook vele eilandjes. Hoe kunnen we nog beter multidisciplinair met elkaar werken en het beste zorgteam creëren? Een goede zorgcontinuïteit vraagt om een sterke visie die vertrekt vanuit de patiënt.

Bekijk het volledige programma.

 

Jij komt toch ook?

Dit event is helemaal gratis, maar op voorhand registreren is verplicht.

Registreer nu.

 

PRAKTISCH

Dinsdag 19 maart 10u-18u

Woensdag 20 maart 10u-18u met aansluitend het zorgfeest

Donderdag 21 maart 10u-17u

Flanders Expo Gent

inspire-healthcare.be

inspire@health-care.be

 

Inspire health&care wordt georganiseerd door Easyfairs Belgium, in samenwerking met In4care en Probis.

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...