Hernieuw je engagement op het Gezonde Gemeente event

Met de start van een nieuwe gemeentelijke legislatuur nodigt het Vlaams Instituut Gezond Leven, de Vlaamse Logo’s, VAD en VVSG alle lokale besturen en andere gezondheidsprofessionals uit om verder werk te maken van een sterk lokaal gezondheidsbeleid. Op donderdag 28 maart 2019 kan je in de Proximus Lounge in Evere jouw engagement rond Gezonde Gemeente hernieuwen. Met de nieuwste inzichten over preventie, gezonde publieke ruimte en duurzame ontwikkelingsdoelstellingen belooft dit een boeiende avond te worden. 

 

275 Vlaamse Gezonde Gemeenten en 1 Brusselse Gezonde Gemeente zetten de afgelopen jaren sterk in op gezondheidsbevordering en ziektepreventie. En met resultaat. Zij verdienen net als Aristoteles een standbeeld. 

 

Met de start van deze nieuwe gemeentelijke legislatuur nodigen het VIGL, de Vlaamse Logo’s, VAD en VVSG alle lokale politici, ambtenaren en gezondheidsprofessionals graag uit verder werk te maken van een sterk lokaal preventief gezondheidsbeleid. Op dit event kan elke gemeente zich engageren door het vernieuwde charter Gezonde Gemeente te ondertekenen. Verruim daarbij je kennis met nieuwe inzichten over preventie, gezonde publieke ruimte en de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Dit doorspekt met de nodige dosis humor en muziek. Daarnaast wordt elke deelnemer verwend met een professionele fotoshoot met zijn of haar charter. 

 

Inschrijven voor het event kan hier.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...