VIEWZ | Uw vaktijdschrift

Een brede en heldere kijk op welzijn en zorg maakt van het driemaandelijkse vaktijdschrift VIEWZinformatie- en inspiratiebron bij uitstek voor iedereen die actief is in of interesse heeft voor de Vlaamse welzijns- en zorgsector.

Het driemaandelijkse tijdschrift met een bijzondere kijk op welzijn en zorg

Tienduizenden Vlaamse welzijns- en zorgprofessionals geven elke dag het beste van zichzelf om anderen bij te staan. Hun inzet zorgt voor een razendsnelle evolutie van de welzijns- en zorgsector, die niet altijd makkelijk bij te benen is.

Het driemaandelijkse tijdschrift VIEWZ helpt u de vinger aan de pols te houden. De VIEWZ-experten bieden u een brede, heldere en frisse kijk op welzijn en zorg. Dankzij o.a. boeiende interviews, diepgravende artikels en spraakmakende opiniestukken houden ze u altijd op de hoogte van de meest relevante actualiteit en de belangrijke trends.

VIEWZ is de informatie- en inspiratiebron bij uitstek voor iedereen die ijvert voor een voortdurende verbetering van de maatschappelijke dienstverlening.

VIEWZ Tijdschriften Sfeerbeeld

VIEWZ staat voor ...

Een brede kijk, voor een scherpe prijs

VIEWZ heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgsector te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de prijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

Een heldere kijk, zowel inhoudelijk als vormelijk

Een doordachte structuur en een boeiende inhoud maken van ieder VIEWZ-nummer onmisbaar én aangenaam leesvoer. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht naar de visies van onze experten kan gaan.

Een tijdschrift door welzijns- en zorgprofessionals

VIEWZ beroept zich op de expertise van ervaringsdeskundigen en specialisten. Vanuit verschillende invalshoeken bieden ze informatie en inspiratie voor en over hun specifieke vakgebieden.

Een tijdschrift voor welzijns- en zorgprofessionals

Dankzij een aanpak die alle aspecten van het welzijns- en zorgwerk belicht, is VIEWZ onmisbaar leesvoer voor iedereen die actief is in of interesse heeft voor de brede welzijns- en zorgsector.

Viewz Papier En Digitaal

Papier én digitaal

VIEWZ verschijnt elk kwartaal. U ontvangt niet alleen vier gedrukte nummers: met een abonnement op VIEWZ kunt u het tijdschrift ook digitaal lezen. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan:

  • U hebt altijd en overal toegang tot de laatste twaalf VIEWZ-nummers, dankzij een dynamisch online archief.
      
  • Verschillende weergaveopties bieden u de mogelijkheid om VIEWZ te lezen zoals u dat wilt.
       
  • Een slimme zoekfunctie brengt u razendsnel naar de juiste informatie.
       
  • Regelmatig worden artikels uit het tijdschrift verrijkt met extra digitale inhoud.

Hou met VIEWZ de vinger aan de pols van de welzijns- en zorgsector.

Basisprijs: € 148 / jaargang
Prijs voor lokale besturen en social profit: € 107 / jaargang 

Interviews in de kijker

In gesprek met Johan De Muynck

VIEWZ 2023/2

Voor het openingsinterview van dit themanummer over infrastructuur in de zorg gingen we in gesprek met Johan De Muynck, CEO van Zorgbedrijf Antwerpen. Het werd een open gesprek over de evoluties binnen de ouderenzorg en de strategische keuze voor nieuwbouw. ‘Kost een renovatie meer dan 70 % van een nieuwbouw? Dan gaan we resoluut voor die nieuwbouw.’

In gesprek met Kim Gevaert

VIEWZ 2023/1

Voor het openingsinterview van dit themanummer over sport, gingen we in gesprek met Kim Gevaert. Na een succesvolle sportieve carrière is ze ook nu nog actief in de atletiekwereld, als directeur bij de Memorial Van Damme. In haar job wil ze het positieve van diversiteit maximaal uitdragen en volop inzetten op bewustwording. Want 'sport verbindt, zowel op het veld als ernaast'.

In gesprek met Stijn Baert

VIEWZ 2022/4

In dit themanummer zoomen we uitgebreid in op de war for talent. Door het nummer heen komen er diverse voorbeelden, personen en vraagstukken aan bod. Om te starten, laten we graag Stijn Baert aan het woord. Hij is arbeidseconoom en professor aan Universiteit Gent. De oorzaak van de vele oningevulde vacatures is volgens hem tweeledig: ‘De puzzel past niet en de vijver is te klein’.

In gesprek met Emily Verté

VIEWZ 2022/3

In dit themanummer zoomen we uitgebreid in op zorgzame buurten. Daarbij komen er diverse voorbeelden, personen en vraagstukken aan bod. Om te starten, laten we graag Emily Verté aan het woord. Zij is prof. dr. geïntegreerde buurtzorg aan de VUB, algemeen coördinator van de Academie voor de eerste Lijn en leidt het wetenschappelijk traject rond de Vlaamse oproep zorgzame buurten.

Hou met VIEWZ de vinger aan de pols van de welzijns- en zorgsector.

Basisprijs: € 145 / jaargang
Prijs voor lokale besturen en social profit: € 105 / jaargang 

Redactieteam

Achter VIEWZ staat een ervaren redactieraad die iedere keer weer werk maakt van een kwaliteitsvol en actueel tijdschrift. Een uitgebreid redactienetwerk van experten staat garant voor een ruime en veelzijdige kijk op welzijn en zorg. 

Loop in de kijker met VIEWZ

Zijn de organisaties, verenigingen en mensen actief in de Vlaamse welzijns- en zorgsector belangrijke (potentiële) klanten? En bent u op zoek naar doelgerichte en doeltreffende kanalen om die te bereiken? Kijk dan niet verder, want VIEWZ heeft de kanalen voor iedere onderneming die echt gezien wil worden.